Ilinca Vandici, despre depresia prin care a trecut: „Soțul a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu știam”

De Unica.ro, pe

Ilinca Vandici a debutat în televiziune ca „fata de la meteo”, a jucat în telenovele, iar acum, după mai bine de 15 de activitate în media, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV.

Gazda emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D, a vorbit pentru Redacția.ro despre despre o perioadă difică din viața sa, în care s-a confruntat cu depresia.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

„Soțul meu a sesizat o tristețe la mine, nu o schimbare de atitudine. Față de el sau de fiul meu nu aș putea să îmi schimb niciodată atitudinea. Andrei mi-a demonstrat cât de mult mă iubește și cât de mult mă cunoaște. A fost singurul care a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu eram conștientă”, a spus Ilinca Vandici.

Citeşte şi: Cum a cucerit-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici? S-au mutat împreună după doar o săptămână de relație

Vedeta le sfătuiește pe femeile care au trecut prin aceeași problemă să nu ezite să apeleze la sfatul unui specialist.

„Le-aș sfătui să nu le fie teamă și nici rușine să apeleze la un specialist. Depresia este boală secolului, trăim vremuri dificile și uneori avem nevoie de ajutor din exterior. Este important să ne regăsim echilibrul și le-aș sfătuit să ceară ajutorul atunci când simt că lucrurile le scapă de sub control”, a adăugat frumoasa prezentatoare TV.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter