Ilinca Vandici a pozat complet goală. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare de televiziune din showbizz-ul autohton și pe bună dreptate să facă parte din această categorie având în vedere că este frumoasă, carismatică și... îndrăzneață. 

Ilinca Vandici, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit în anul 2017 cu Andrei Neacșu și a devenit mămica unui băiețel, însă nu mulți își mai amintesc că frumoasa prezentatoare TV a pozat, cândva în trecutul său, la începuturile carierei, complet goală. Pe vremea aceea, Ilinca Vandici avea altă culoare a părului, fiind adepta schimbărilor constante de look, și trăsături complet diferite, dar era la fel de atrăgătoare și senzuală.

Ilinca Vandici a pozat goala

Ilinca Vandici, mândră de formele sale, și le-a expus cu nonșalanță într-un pictorial incendiar, dar cu toate acestea, vedeta nu a acceptat niciodată să pozeze în revista Playboy: ”Am primit propuneri de a apărea în revista Playboy după ce am făcut un pictorial mai îndrăzneț. Numai că tatăl meu este o persoană mai conservatoare și nu ar fi niciodată de acord să apar goală prin reviste. Mi-ar fi rușine să mă vadă așa”, – a explicat Ilinca Vandici, conform cancan.ro. Vezi fotografiile cu Ilinca Vandici complet goală aici!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter