Iată ce vedete se serbează de Sf. Alexandru!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 15:56
Andra, Inna, Raluka sunt doar câteva dintre vedetele care se serbează azi, 30 august, cu ocazia Sf. Alexandru! Intră în galeria foto și află care alte vedete de la noi așteaptă să le urezi azi "la mulți ani"!

Alexandra Irina Măruță – adică Andra își serbează azi ziua numelui, cu ocazia Sfântului Alexandru. Totodată, vedeta a urat la mulți ani tuturor românilor care poartă acest prenume, dar mai ales fiului ei și tatălui ei, pe care îi cheamă de asemenea Alexandru. „Astăzi e o zi specială, foarte mulți români sărbătoresc de Sf. Alexandru! La mulți ani tuturor! Și noi avem sărbătoriți în familie: David Alexandru, fiul meu, Alexandru, tatăl meu, și… eu! Mulțumesc de urări, vă iubesc!“, a scris artista pe contul ei de Facebook.

Alexandra Raluca Nistor – adică Raluka primește azi urări de la mulți ani, așa că nu ezita să îi scrii pe pagina ei de Facebook!

Alexandru Ionuț Velea – adică Alex Velea își sărbătorește atât ziua numelui, cât și lansarea celui mai recent single al său, „Latino Vero“.

Alexandra Stan este o artistă foarte ocupată! Vedeta care a fost coperta ediției de august a revistei UNICA este tot timpul plecată la concerte în lume și este foarte prezentă în social media, pentru că dorește să fie aproape de fanii ei de peste tot.

Intră în galeria foto pe care ți-am pregătit-o și vezi ce alte vedete se serbează de Sf. Alexandru!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter