Hunger Games: Cum arată actorii pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 16:05

Actorii din „Hunger Games” au fost aseară la People’s Choice Awards, unde au stat cuminţi la poze, spre deliciul fotografilor.
Pelicula „Hunger Games” a câştigat mai multe premii People’s Choice, printre care şi pe cele pentru cel mai bun film, cea mai bună franciză, cel mai bun film de acţiune.
Actorii din rolurile principale, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth au primit premiul pentru cea mai bună „chimie” între personajele unui film. Iar Jennifer Lawrence a fost considerată de publicul american cea mai bună actriţa şi cea mai bună actriţă de acţiune.
O mulţime de premii pentru „Hunger Games”.
Cei trei actori premiaţi au strălucit pe covorul roşu, mai ales că toată lumea abia aştepta să-i vadă împreună. Liam Hemsworth a fost super sexy într-o costum burgundy închis, iar Josh Hutcherson a fost mai degrabă drăguţ, ca de obicei, într-un costum kaki cu o cămaşă albă. Dar, evident, vedeta serii a fost Jennifer Lawrence. Superba actriţă a purtat o little black dress dintr-o ţesătură strălucitoare. Poate nu cea mai bună alegere, dar oricum, Jennifer a arătat minunat.
„The Hunger Games”: Jennifer Lawrence, prea grasă pentru rolul lui Katniss?
hunger games

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter