Jennifer Lawrence a arătat ca o prințesă la petrecerea ei de logodnă

De Unica.ro, pe
Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au anunțat în mod oficial că s-au logodit în urmă cu câteva luni, dar abia acum au organizat petrecerea de logodnă. Actrița a ales să poarte o coafură lejeră și o rochie diafană.

Actriţa americană Jennifer Lawrence (28 de ani) s-a logodit cu directorul Gladestone Gallery din New York, Cooke Maroney (34 de ani), în luna februarie a acestui an, după o relație de opt luni. Cei doi se știau încă din 2013, atunci când actrița Laura Simpson, o prietenă comună, le-a făcut cunoștință. În vara anului 2018, au început să apară zvonuri privind relația lor, dar cei doi s-au ferit să apară împreună în public sau să vorbească despre asta.

Aceștia au organizat o petrecere de logodnă în New York, unde și-au invitat familiile și prietenii, printre care s-ar fi numărat și actrița Emma Stone. Invitații nu au știut locația unde avea loc party-ul până în seara evenimentului și au fost rugați să nu aibă telefoanele mobile la ei, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Harpers Bazaar.

Totuși, mai multe fotografii cu viitori miri au apărut în mediul online. Make-up artistul Fulvia Farolfi a distribuit o fotografie în care Jennifer Lawrence mergea pe o alee, în lumina ambientală a lumânărilor, cu descrierea: „Ce bucurie să fiu parte la acest moment! Uitaţi-o cum vine! Nu puteam fi mai fericiți și mai încântanți că Jennifer Lawrence se va căsători. Weekendul acesta am ţinut un toast pentru Jen şi viitorul ei mire… cu toţii ne-am simțit foarte bine”.

Pentru petrecerea de logodnă, actrița americană a ales să poarte o rochie roz din șifon și mătase, cu mâneci lungi, decolteu generos și o tăietură adâncă pe un picior, creație a brand-ului Lauren Wells. Jennifer Lawrence și-a accesorizat ținuta cu pantofi marca Casadei, geantă de la Roger Vivier și bijuterii create de Fred Leighton.

Până să înceapă o relație cu logodnicul ei, actrița s-a mai iubit cu actorul Nicholas Hoult (2011 – 2014), cu Chris Martin, solistul formaţiei Coldplay, în 2015, și timp de un an cu regizorul Darren Aronofsky.

Jennifer Lawrence, una dintre cele mai bune actrițe din lume

Jennifer Lawrence a fost premiată cu Oscar la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia din filmul „Silver Linings Playbook/Scenariu pentru happy-end”, în 2013, și nominalizată de alte trei ori pentru prestigioasele premii. Astfel, ea devenit cea mai tânără persoană vreodată nominalizată pentru două Premii Oscar pentru cea mai bună actriță și cea de-a doua cea mai tânără actriță care a câștigat premiul, la vârsta de 22 de ani.

Aceasta a mai jucat în producții precum „The Burning Plain/Departe de câmpia în flăcări”, „Winter’s Bone/Mâinile tatălui meu”, „The Hunger Games/Jocurile foamei”, „American Hustle/Ţeapă în stil american”,  „Joy”.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter