E oficial: Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit

De Bianca Prangate, pe

După opt luni de căsnicie și zece ani de despărțiri și împăcări, Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, potrivit unei surse oficiale.

Zvonurile că cei doi nu mai formează un cuplu au început acum mai puțin de o săptămână, când cântăreața a postat o fotografie pe Instagram în care nu purta inel pe deget.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mute me if you don’t want SPAMMED

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Purtătorul de cuvânt al cântăreței a confirmat veștile și i-a rugat pe fani să respecte procesul despărțirii. „Liam și Miley au fost de acord să se despartă de această dată”, a zis acesta. „Ca parteneri și indivizi care evoluează și se schimbă constant, au decis că așa este cel mai bine, în timp ce amândoi se concentrează pe ei înșiși și pe carierele lor. Ei încă sunt părinți dedicați ai tuturor animalelor pe care le au […]. Vă rog să le respectați acest proces și intimitatea lor”.

Cei doi aveau împreună 16 animale de companie, dintre care șapte câini, trei pisici și doi porci. În urmă cu o lună, Miley Cyrus își descria căsnicia ca fiind unică și majoră într-un interviu cu Elle: „Cred că e foarte ciudat pentru oameni că sunt căsătorită. Dar relația mea este unică. Și nu știu dacă vreodată voi permite public oamenilor să pătrundă în ea, pentru că este atât de complexă și modernă și nu cred că […] oamenii ar înțelege”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter