Horia Brenciu, prima reacție după ce a părăsit Antena 1 și s-a reîntors la Pro Tv, în juriul Vocea României

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 iunie 2019, 10:38
Horia Brenciu a părăsit postul de televiziune Antena 1 și se reîntoarce pe scaunul de jurat al emisiunii Vocea României transmisă de trustul concurent, Pro Tv.

Horia Brenciu, spre surprinderea tuturor, a înlocuit-o pe Andra în emisiunea Vocea României. După ce artista a făcut o primă declarație despre această situație, iată că și Horia Brenciu a reacționat și a scris un mesaj în mediul online despre schimbarea care o șocat pe toată lumea: “Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor… !

Horia Brenciu, prima reacție după ce a părăsit Antena 1 și s-a reîntors la Pro Tv, în juriul Vocea României

Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… ? Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV.”, – a scris Horia Brenciu pe contul său de Instagram.

Horia Brenciu a reușit să câștige de două ori trofeul Vocea României, atât cu Julie Mayaya, cât și cu Mihai Chițu. În ultimii ani, artistul a făcut parte din juriul emisiunii “X-Factor” de la Antena 1, însă, trustul Intact nu va mai produce emisiunea în această toamnă. Dacă atunci locul lui Horia Brenciu la Vocea României a fost ocupat de Tudor Chirilă, acum acesta se întoarce pe locul Andrei Măruță.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter