Horia Brenciu, despre declarațiile lui Dan Bittman: „Eu nu sunt omul care te șterge din telefon”

De Unica.ro, pe
Declarațiile lui Dan Bittman cu privire la situația legată de COVID-19 din România a stârnit o mulțime de controverse, inclusiv în lumea artiștilor. În timp ce unii i-au criticat aspru părerile, alții au sărit în apărarea solistului de la Holograf. Iată ce spune și Horia Brenciu despre acest subiect. 

Dan Bittman s-a arătat revoltat de noile restricții și de modul în care autoritățile au gestionat pandemia de COVID-19. Artistul nu contestă existența virusului, problemele pe care acesta le poate crea sau faptul că protecția este necesară, ci modul în care le este prezentată situația românilor.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…)” Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (n.r. testele PCR) Hai să fim serioşi. Vrem să îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie”, este una dintre declarațiile lui Dan Bittman.

Ce spune Horia Brenciu despre declarațiile lui Dan Bittman

Afirmațiile lui au stârnit controverse și în rândul colegilor de breaslă. Unii au avut însă o părere neutră, cum ar fi Horia Brenciu.

„Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o.

Citește și: Dan Bittman, noi declarații legate de pandemie: Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali!

În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia Brenciu, potrivit Cancan.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter