Heather Locklear, arestată pentru că a agresat un poliţist

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 26 iunie 2018, 14:44
Heather Locklear, arestată pentru că a agresat un poliţist și un paramedic. Actrița nu este la prima abatare de acest gen, ea fiind internată pentru o evaluare psihiatrică. 

Heather Locklear a fost arestată pentru că a agresat un polițist și un paramedic care veniseră acasă la actrița americană în urma unui apel de urgență dat de un membru al familiei ei. „Puternic amețită”, așa cum a descris-o persoana care a solicitat ajutorul, Locklear ar fi lovit polițistul care încerca să o separe de familia ei și pe paramedicul care trebuia să o mobilizeze pe targă, scrie presa internațională.

Heather Locklear

Transportată mai întâi la spital, actrița din Melrose Place a fost ulterior arestată sub două capete de acuzare privind agresiunea fizică, scrie TMZ. În vârstă de 56 de ani,  Heather Locklear este în detenţie, iar cauţiunea ei a fost stabilită la 20.000 de dolari.

Actrița a mai fost de curând personajul principal într-o scenă de violență domestică, în urma căreia a fost spitalizată trei zile pentru o evaluare psihologică. Într-un exces de furie, aceasta și-a lovit tatăl și a încercat să-și ștranguleze mama, iar apoi a luat pistolul amenințând că se va sinucide.

La sfârşitul lunii februarie, Heather Locklear a fost arestată pentru agresiune fizică asupra iubitului ei şi pentru lovirea unui poliţist. Aflată în arest, Locklear i-ar fi ameninţat pe poliţişti că îi împuşcă dacă vor mai veni la ea acasă. Actriţa a fost pusă sub acuzare pentru lovirea unui poliţist, iar apoi fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Citește și: 

Sandra Izbașa se apucă de actorie. Sportiva va juca rolul unei polițiste

Adela Popescu este însărcinată pentru a doua oară

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter