Harvey Weinstein a pledat nevinovat pentru acuzațiile de abuz sexual

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 06 iunie 2018, 18:30
Harvey Weinstein a pledat nevinovat pentru acuzațiile de abuz sexual pentru care a fost arestat. Peste 70 de femei l-au acuzat de hărțuire sexuală pe celebrul producător de la Hollywood.

În fața unui tribunal din Manhattan, Harvey Weinstein a pledat nevinovat pentru acuzațiile de viol și hărțuire sexuală pentru care a fost arestat. Acesta s-a predat poliției în data de 25 mai și a fost eliberat apoi pe cauțiune, dar obligat să poarte o brățară electronică și să nu părăsească statele New York şi Connecticut, conform Agerpres.

Weinstein a fost acuzat în decurs de un an de peste 70 de femei de hărțuire sexuală, printre care mai multe actrițe celebre de la Hollywood, fapt ce a generat o mișcarea internațională împotriva hărțuirii și violenței sexuale #MeToo.

Producătorul american a fost arestat după ce Lucia Evans l-a acuzat de hărțuire sexuală și o altă femeie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită public, a depus plângere împotriva lui, cu acuzația de viol. Evans a povestit cum Weinstein a forțat-o să facă sex oral.

Harvey Weinstein a negat acuzațiile ce i s-au adus încă de la primele dezvăluiri, prin intermediul avocaților săi. Acum, în fața judecătorilor, acesta a pledat „Nevinovat”. În sala de judecată, Harvey nu a vorbit prea mult. Cel care i-a susținut cauza a fost avocatul său, Ben Brafman.

Dacă va fi găsit vinovat, Weinstein riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citește și:

Kate Spade s-a sinucis. Creatoarea de modă a fost găsită spânzurată

Tom Cruise, salt riscant de la peste 7000 de metri pentru noul film VIDEO

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter