Hailey Baldwin și-a schimbat numele în Hailey Bieber

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 19 noiembrie 2018, 10:46
Hailey Baldwin îmbrățișează viața de femeie măritată. Modelul în vârstă de 21 de ani a făcut căsătoria sa cu Justin Bieber oficială pe Instagram, în momentul în care și-a schimbat numele din Baldwin în Bieber. Acum, ea apare ca Hailey Rhode Bieber.

Luna trecută, Hailey s-a înregistrat cu numele „Hailey Bieber” în scopul creării unei linii de haine. De asemenea, ea și-a înregistrat numele de fată, Hailey Baldwin, precum și „HRB3”, sub compania ei, Rhodedeodato Corp.

Hailey Baldwin și-a schimbat numele în Hailey Bieber

Modelul și Justin Bieber s-au căsătorit în luna septembrie, în timpul unei vizite la un tribunal din New York.

Cei doi au ținut căsătoria lor secretă în fața multor oameni. Justin și Haley au vrut să se căsătorească și nu au vrut să mai aștepte. Încă plănuiesc o nuntă mai formală, dar pentru ei această ceremonie intimă a fost exact ce și-au dorit”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Justin și Hailey le spuneau oamenilor că nu sunt căsătoriți deși erau”, a precizat sursa citată, adăugând că aceștia își plănuiesc în detaliu ceremonia.

Hailey a vorbit de curând despre soțul său afirmând: „Este incredibil. Zdrobește tot. Fiecare cântec, fiecare colaborare. Este nebunesc să văd ceea ce face. Sunt întotdeauna uimită”.

Citește și: Zayn Malik a dezvăluit că a renunțat la islamism 

Citește și: Ariana Grande a renunțat la părul lung. Transformarea artistei este uluitoare 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter