Giulia Anghelescu, probleme cu copiii: „Nu mai țin pasul cu fiică-mea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 29 august 2019, 13:31
Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, în vârstă de 7 ani, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael, în vârstă de 4 ani.

Giulia Anghelescu trece printr-o perioadă în care se străduie să administreze cu diplomație relația dintre cei doi copii ai săi. Diferența de vârstă dintre ei începe să-și spună cuvântul, iar Antonia, fiica Giuliei, profită de neatenția mamei sale pentru a-l bate pe frățiorul său: „Spune că a căzut singur, s-a lovit singur. Ia uite cum are o palmă pe față – tot singur! Antonia nu a fost niciodată extrem de drăgăstoasă cu frățiorul ei. El este, în schimb, exagerat de afectuos cu ea. O iubește enorm. Și ea îl iubește foarte mult, în felul ei, dar n-o arată”, – a mărturisit Giulia Anghelescu pentru Libertatea.ro.

Antonia se transformă pe zi ce trece într-o adevărată domnișoară și preocupările sale încep să fie total diferite de cele ale frățiorului mai mic: „Nu mai țin pasul cu fiică-mea, care, de exemplu, este maestră pe Tik-Tok (n.r. – o aplicație muzicală)! Eu nu am talent, am cont, dar nu pot. Efectiv mă învață copilul cum să montez videouri pentru Tik-Tok. Vlog nu are. Am invitat-o pe vlogul meu și i-am zis că, deocamdată, este de ajuns și va trebui să mai aștepte până să aibă un cont pe platformele de social-media” – a mai spus Giulia Anghelescu.

Vezi imagini cu Giulia Anghelescu și copiii în galeria fotro de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter