Giani Kiriță și Ionuț „Jaguarul” revin la „Exatlon”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 05 octombrie 2018, 10:24
Giani Kiriță și Ionuț "Jaguarul" revin în emisiunea "Exatlon". Vestea cea mare a bucurat foarte mult fanii show-ului de televiziune, având în vedere ca, atât Giani Kiriță, cât și "Jaguarul", au fost tot timpul pe listele de preferință ale publicului, ba mai mult, Ionuț a ajuns până în finala concursului din prima ediție a emisiunii, acolo unde, însă, a pierdut în fața lui Vladimir Drăghia.

Giani Kiriță și Ionuț Sugacevchi, zis și „Jaguarul”, vor intra în emisiunea „Exatlon” nu din postura de concurenți, ci de antrenori. În timp ce Giani Kiriță va intra în echipa Faimoșilor pentru a-i motiva, Ionuț „Jaguarul” va antrena echipa Războinicilor: „Este o provocare uriașă pentru mine pentru ca acum mă duc acolo în altă postura, aceea de antrenor. Aș vrea ca Faimoșii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei. Dar, cu siguranță, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimoșilor. Îmi doresc să descopar în echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipa, nu pentru ei înșiși. Iar mesajul meu pentru Ionut este „să se uite la noi și să învețe în continuare de la noi”, – a declarat  Giani Kiriță.

E un vis devenit realitate pentru mine să mă întorc în Republica Dominicană, la . Vreau sa dovedesc tuturor de ce sunt în stare. Cred că mă vor primi foarte bine, dar nu știu cat de bine voi fi văzut în realitate de Razboinici… Probabil că unii mă vor vorbi pe la spate. Nu ma deranjeaza acest lucru pentru ca sunt o persoana ambițioasa, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranta, Faimoșii vor avea de ce să se teamă. Sunt sigur că eu si Giani ne vom din nou. Giani, ține-te bine tura asta!”, – a transmis Ionuț „Jaguarul”.

Citește și – Delia a vorbit despre primul sărut: “A fost un moment foarte pregătit”

Citește și – Laura Cosoi, luată în vizor de Iulia Albu: “Este evident pentru toți”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter