Giani Kiriță, despre Vladimir Drăghia: “Să îl ierte Dumnezeu”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 12:12
Recent întors în țară, după eliminarea din competiția Exatlon, Giani Kiriță a povestit despre scandalul pe care l-a avut cu Vladimir Drăghia și a dezvăluit care este relația dintre cei doi în prezent.

Ne amintim că Giani Kiriță și Vladimir Drăghia s-au certat la cuțite și erau la un pas de a se bate în luna februarie a acestui an, în timp ce se aflau la Exatlon. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure atunci, conform surselor din anturaj, Drăghia făcându-l țigan pe Giani, iar acesta din urmă acuzându-l pe Vladimir că este mitocan și încrezut. Giani Kiriță și Vladimir Drăghia sunt la a treia competiție împreună, după ce au participat la ”Şerifi de România” și ”Spash! Vedete la apă!”, iar scandalul dintre cei doi a fost inițiat de la început, cu alte cuvinte are în spate 3 ani de foc mocnit, și a fost întreținut până în prezent. Ba mai mult, Vladimir Drăghia declara la un moment dat că Giani Kiriță l-a căutat prin București să-l bată.

Invitat la Kanal D, Giani Kiriță a vorbit despre conflictul cu Vladimir Drăghia și, pe lângă faptul că a spus că îl vede favorit în finala Exatlon, acesta a declarat că este dispus să îngroape secura războiului: “Toată lumea știe că eram certat cu Vladimir. La Teo în emisiune, când Teo mi-a zis că poate îl iert pe Vladimir, am zis să îl ierte Dumezeu pe Vladimir, nu eu. Dar totul acolo, competiția, greul, m-au făcut să fiu mai calm și mai matur. Să fim prieteni, nu dușmani, că trebuie să îi batem pe ceilalți.” – a declarat Giani Kiriță la emisiunea Wowbizz.

Citește și – Kamara își dă în judecată amanta. Mădălina l-a acuzat de violență fizică

Citește și – Radu Vâlcan și Dan Bordeianu. Surprinzător, dar s-au fotografiat împreună

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter