Giani din “Las Fierbinți”, despre problemele cu care s-a confruntat anul trecut: „Nu puteam ieși din casă. A fost sinistru”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 august 2018, 14:20
Constantin Diță, Giani din “Las Fierbinți”, așa cum îl știe o țară întreagă, a traversat o perioadă plină de probleme anul trecut, ba chiar din cauza sănătății a fost nevoit să-și amâne spectacolele. Actorul a decis abia acum să vorbească despre situațiile nefaste care i-au amprentat anul 2017.

Constantin Diță a mărturisit într-un interviu acordat lui George Buhnici că a plătit destul de mult pentru succesul lui: „Am avut 5 accidente de mașină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burnout. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, – a dezvăluit celebrul Giani pe cavaleria.ro.

De asemenea, în acea perioadă a apărut o știre care l-a șocat pe actor, o știre falsă care anunța moartea sa: „Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru. Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncpă și 8 ore pentru tine” – a continuat acesta pentru sursa citată.

Citește și – Ce a declarat fosta iubită a lui Connect-R despre divorțul artistului de Misha

Citește și – Irina Loghin, secretul frumuseții la aproape 80 de ani. Cum își îngrijește tenul artista

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter