Drama actriței Liliana Mocanu, interpreta soției lui Firicel din „Las Fierbinţi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 17:50

Actriţa Liliana Mocanu (52 de ani), interpreta nevestei lui Firicel (Toma Cuzin) din serialul „Las Fierbinţi” și-a pierdut mama anul trecut. Mama artistei a fost răpusă de virusul pandemic și a fost înmormântată conform protocolului impus în contextual pandemiei. Liliana Mocanu a mărturisit recent că după tragedie, nu a mai ieșit din casă timp de opt luni.

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece <într-o pungă>. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: Vino să mă iei acasă şi iartă-mă, puiu’ mamei”, a povestit actrița, izbucnind în plâns, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Citeşte şi: Cum arată astăzi fiica designerului Ingrid Vlasov, Noelle, supranumită „cel mai frumos copil din România”

Citeşte şi: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

Citeşte şi: Madonna, dezvăluiri depre relația cu Michael Jackson: „Eu am iniţiat totul, el era un pic timid!”

Cătălin Măruță a invitat-o pe actriță în emisiune pe data de 22 mai, de ziua ei de naștere, când a împlinit vârsta de 52 de ani. Măruță a surpins-o pe Liliana Mocanu cu un clip în care colegii săi din serialul „Las Fierbinţi” i-au urat numai gânduri bune și frumoase. Actrița a fost profund emoționată de gest.

„Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter