Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2023, 11:25

Pe 18 februarie 2021, actrița Ecaterina Ladin (40 de ani), cunoscută mai ales pentru interpretarea personajului Dalida din serialul “Las Fierbinți”, a adus pe lume cel de-al doilea copil. Ecaterina a dat naștere unui băiețel, care a primit numele Petru Theodor.

Actrița a fost invitată în emisiunea “La Măruță” și a povestit o întâmplare nefericită prin care a trecut bebelușul ei. La sfârșitul anului 2021, pe când micuțul Petru avea 8 luni, și-a rup piciorușul. Ecaterina a fost cu familia la munte și din neatenție, pentru că nu i-a pus hamul copilului în cărucior, micuțul a căzut din căruț luxându-și femurul.

A avut piciorușul în ghips. A căzut din căruț, din neatenția mea, din greșeala mea și a soțului. Și nu o mai facem. Mămicilor, legați copilul! Niciodată nu lăsați copilul în căruț fără ham! Dormea, n-am vrut să-l deranjăm în căruț și am spus să nu-l leg, că doarme.

Și am ridicat căruțul, să urcăm niște trepte și a căzut atunci. Eram la munte, vai de mine! În Poiana Brașov. Până am ajuns la spital în Brașov… nu știam ce să facem.

Prin ce am trecut, vai de capul meu! Cum urla și cum plângea. Nu înțelegeam ce-l doare. Mă uitam la el și nu aveam nicio vânătaie, nu avea nicio zgârietură. Ce-l durea? Nu știi ce să faci.

L-am apucat în brațe și am văzut cum piciorușul îl ține ridicat și am zis ‘Gata’. Avea 8 luni. A avut ruptură de femur. A stat în ghips o lună și bineînțeles că acum încă nu merge. L-am dat noi puțin în urmă. E bine acum. A început să se ridice, să se tragă, să pășească, așa, dacă îl ții. E bine acum pentru că e mic și sănătos. Una e să-ți rupi tu un picior și alta e la un copil – i-a povestit Ecaterina Ladin lui Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă sora lui Emil Rengle

Citeşte şi: De ce nu a vrut Dani Oțil să păstreze garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu pentru fiul său

Citeşte şi: Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant din București. „Sunt șocată”

Citeşte şi: Costi Ioniță, prima reacție după scandalul de la Eurovision: „Poate fi o conspirație. E ciudat!”

Petru Theodor s-a născut înainte de termen

Ecaterina l-a născut pe micuțul Petru prematur, dar nu au existat probleme la venirea pe lume a beblușului.

Cred că a vrut să fie vărsător, până la urmă, nu pești. (…) A vrut să vină mai devreme, eh, asta este. M-am speriat. Am zis: «Ce se întâmplă?». A fost o naștere spontană și cum am vrut să nasc natural, așa s-a și întâmplat, dar mai repede. Am ajuns la spital când a trebuit, la timp. Toate lucrurile au decurs foarte bine. Foarte ușor, cum mă așteptam – a spus Ecaterina, după nașterea celui de-al doilea fiu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter