Ghinion sau alegeri proaste? Medicul acuzat de evaziune fiscală le-a pus silicoane şi Nicoletei Luciu şi lui Laurette

De Sandra S., pe

Şocant! Un medic estetician a fost reţinut pentru evaziune fiscală, după ce a făcut 140 de operaţii de mărire a sânilor, însă fără să treacă în vreun registru intervenţiile chirurgicale.
Medicul Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser a cerut sume între 4.500 şi 7.500 de euro pentru operaţiile estetice, în funcţie de situaţia materială a pacientelor, anunţă Mediafax, iar printre ele se numără şi fotomodelul Laurette.
Vedeta şi-a schimbat luna trecută implanturile mamare, pentru că cele pe care le-a avut înainte s-au lăsat după ce a devenit mamă. Probabil Laurette nu a ştiut că medicul care i-a făcut operaţia de mărire a sânilor a făcut evaziune fiscală, însă aceasta nu a fost singura alegere nefericită pe care a făcut-o fotomodelul, în materie de frumuseţe.
La începutul anului, Laurette a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 şi 2 după ce a încercat un tratament pentru a scăpa de vergeturi, la o clinică de înfrumuseţare. Acolo, angajaţii i-au aplicat pe abdomen o cremă care i-a provocat usturimi, iar aparatul i-a făcut arsuri, motiv pentru care Laurette a dat salonul în judecată.
Şi Nicoleta Luciu şi-a pus implanturi la acelaşi medic
După ce a născut tripleţii, Nicoleta Luciu a revenit rapid la formele frumoase, însă a avut nevoie şi de un „mic” ajutor. A apelat la acelaşi medic care i-a pus şi fotomodelului Laurette implanturi, pentru a-şi mări sânii.
Ghinion sau alegeri proaste? Medicul acuzat de evaziune fiscală le-a pus silicoane şi Nicoletei Luciu şi lui Laurette

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter