Ghiceşte vedeta: A apărut complet goală într-o reclamă

De Erika Chivu, pe

Nu ar fi prima dată când această vedetă de peste hotare pozează goală. De data aceasta a făcut-o ca să promoveze un brad de produse autobronzante.
Superba Kate Moss, căci despre ea e vorba, nu mai este de mult o adolescentă zvăpăiată. Chiar şi aşa, silueta îi permite să pozeze în cele mai sumare ţinute sau chiar complet goală. Ultima ispravă de acest gen a fost de curând, când a făcut o şedinţă foto pentru un brad de produse autobronzante.
Într-una din imaginile de promovare, Kate Moss apare complet goală, întinsă pe marginea unei piscine. Sunt şi poze în care poartă costum de baie, dar cine se va mai uita la ele?
Kate Moss, de la fashionistă, la dezastru vestimentar
kate moss
Deşi se pare că faţa ei a fost uşor modificată cu ajutorul Photoshop-ului, Kate arată foarte bine pentru cei 39 de ani ai ei, mai ales că are şi un copil. La 1,70 metri, poartă numărul 34 la haine şi are măsurile 86-66-90.
Probabil că ar fi arătat şi mai bine astăzi, dacă nu ar fi dus o viaţă zbuciumată. Chiar de pe vrema când era în topul celor mai bune modele din lume, Kate a avut nenumărate probleme cu alcoolul şi drogurile, iar paparazzi o mai prind şi azi în stare de ebritate la ieşirea din vreun bar.
kate moss
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter