Cum arată fiica lui Kate Moss. Are 16 ani și a semnat deja un contract important

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 19:35
Lila Moss-Hack, care tocmai a împlinit 16 ani, este fiica modelului Kate Moss şi de curând a semnat un contract pentru prima sa campanie Marc Jacobs. Lila Moss este foarte frumoasă şi are toate şansele să ajungă la fel de cunoscută ca mama ei deoarece din punct de vedere fizic, are toate calităţile pentru a o prinde din urmă!

„Frumusețea, calmul, răbdarea și bunătatea Lilei au făcut acest proiect chiar mai special decât mi-aș fi imaginat. Ea a intrat în fiecare personaj fără efort și cu grație. Mulțumesc, Lila, că ai făcut parte din acest proiect extrem de special și vă mulțumesc, @katemossagency și @jeffersonhack pentru că ne-ați permis privilegiul de a lucra cu fiica ta frumoasă!”, a scris designerul Marc Jacobs pe pagina lui de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Such a brilliant shoot with @anothermagazine thank you so much to @davidsimsofficial @katy_england @duffy_duffy @lucia_pieroni

O postare distribuită de Lila Moss (@lilamoss) pe

Kate-Moss-si-Lila-Moss.jpg

Kate Moss fost descoperită în anul 1988 la aeroportul John F. Kennedy din New York de Sarah Doukas, fonadatoarea agenției Storm Model Management. În același an Kate semnează un contract cu casa de modă americană Calvin Klein. La începutul anilor 1990 pozează pentru casele mari de modă făcând concurență unor fotomodele precum Cindy Crawford şi Claudia Schiffer, iar în anul 1994 venitul ei realizat din modă se ridică la suma de 2,2 milioane de dolari. Kate Moss a a făcut publicitate pentru parfumul lui Yves Saint Laurent și împreună cu Gisele Bundchen, au pozat pentru agenția italiană Versace. Kate Moss se numără printre cele mai bine plătite fotomodele din lume. Între anii 1994 – 1998, Kate a fost împreună cu actorul Johnny Depp. Cu editorul Jefferson Hack, Moss are o fiică, născută în 2001. Între 2005 – 2007 Kate a fost logodită cu cântărețul Pete Doherty, vocalistul formației The Libertines, iar în anul 2011 s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul formației The Kills.

Citeşte şi: Cum arată sora lui Kate Moss la vârsta de 19 ani

25 de ani de prietenie. Naomi Campbell şi Kate Moss din ’90 până în prezent

Sursă foto: Instagram, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter