George Piștereanu și Giulia Nahmany se alătură echipei orășenilor, în Ferma

De Oana Savin, pe
George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany sunt ultimii patru concurenți care se alătură echipei orășenilor, la Ferma. Aceștia sunt gata de luptă și vor să demonstreze că echipa lor este cea mai bună.

George Piștereanu

El când vrea să fluiere, fluieră și când vrea să câștige, luptă până la capăt. Iar acest lucru l-a demonstrat și prin rolul lui Tibor din super producția VLAD. Este pasionat de motoare, sporturi extreme, călărie, practică krav maga și a făcut tir sportiv. Orășeanul, George Piștereanu, vrea să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga competiția. 

”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat”, a afirmat actorul.

Bogdan Stoica

Spune despre el că este un om simplu, care a muncit foarte mult pentru a ajunge un campion. Însă, oamenii știu despre el că este un luptător, cu victorii impresionante în lumea kickoxing-ului. Bogdan vrea să demonstreze că un orășean se poate adapta la orice situație din fermă și că, relaxat și degajat, poate depăși orice provocare. 

”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă”, a precizat el înainte de aintra în Fermă.

Elena Chiriac

Când spui taekwondo, te gândești la concentrarea și forța sportivilor. Însă dacă menționezi că sportiva a fost și model și este pasionată de actorie, o poți vedea pe Elena Chiriac. Este genul de orășeancă decisă să câștige, care nu abandonează nicio luptă, iar experiența Ferma nu va face excepție.  

Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a declarat Elena.

Giulia Nahmany

S-a născut în Israel, a învățat în Belgia și locuiește în România. A fost prezentatoare, apoi actriță și de câțiva ani promovează stilul de viață sănătos care are la bază yoga. Viața ei a fost ca un film pe care și l-a regizat după cum a crezut că este mai bine pentru ea și familie. Acum, Giulia este decisă să folosească fiecare experință pe care a avut-o pentru a ajunge cât mai departe în lupta pentru trofeu.

”Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică”, a motivat Giulia acceptul provocării Ferma.

Cei patru concurenți formează alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu echipa orășenilor. 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter