Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: „Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 octombrie 2020, 15:56
Viviana Sposub s-a îndrăgostit de George Burcea în cadrul show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV, iar de atunci cei doi par de nedespărțit. Vedeta a mărturisit cum a cucerit-o actorul, dar și cum a evoluat relația dintre ei. 

Viviana Sposub (23 de ani) și George Burcea (32 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ruptă parcă dintr-un scenariu de film. S-au văzut pentru prima oară în cadrul show-ului „Ferma” și au trecut rapid peste stadiul de simpli colegi. Viața i-a luat și pe ei prin surprindere și au ajuns să se îndrăgostească nebunește unul de altul. Recent, cei doi au fost testați pozitiv pentru COVID-19 și au hotărât să se mute împreună în perioada de carantină.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament. Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă”, a povestit Viviana Sposub în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Viviana a mărturisit care a fost primul lucru care a atras-o la George Burcea: „Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale incredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția…”

Întrebată despre viitorul relației cu George Burcea și dacă s-ar mărita cu fostul soț al Andreei Bălan, prezentatoarea TV a dat de înțeles că nu se  grăbește cu planurile de viitor.

Citește și: Ce spune Viviana Sposub despre locuitul cu actorul George Burcea?

„Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire.”

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter