Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. Pozele cu ea în bikini au făcut ocolul internetului

De Unica.ro, pe

Odată cu participarea la show-ul “Asia Express”, Eliza și Cosmin Natanticu au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri mondene. Cei doi s-au dovedit a fi o echipă competitivă în emisiune, făcând față cu brio multor obstacole. Pe actorul Cosmin Natanticu îl cunoaștem  deja, din mai multe apariții televizate, dar despre soția sa nu s-au știut până acum foarte multe detalii.

Eliza Georgescu este actriță, cântăreață și are o mare pasiune pentru dans. Eliza provine dintr-o familie de actori, a absolvit facultatea de actorie și a avut diverse colaborări cu Teatrul Nottara, cu Teatrul Odeon și cu alte teatre independente. În 2016, Eliza a participat la “X Factor România”, unde a primit “Da” din partea juraților pentru interpretarea piesei lui Janis Joplin “Cry Baby”.

Citeşte şi: Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei, confirmați cu COVID-19. Cum se simte artista

Citeşte şi: Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Citeşte şi: Ce face Regina Elisabeta a II-a cu hainele după ce le poartă

Citeşte şi: Ultima fotografie cu Halyna Hutchins de pe platourile de filmare, înainte de împușcătura fatală

Eliza are deja câteva piese musicale lansate, „Arde” și „De vină suntem noi” și a fost felicitată de Alexandra Stan și de Lidia Buble pentru acestea.

“Mi s-a întâmplat să colaborez cu persoane de la care am luat niște piese și care au încercat să mă ducă spre muzica latino. Am două piese, cu tot cu clip, dar nefiind în zona mea de confort, mi se părea că în comparație cu potențialul meu vocal, era infim. Pot să cânt și jazz, și muzică populară, și pop, și funk, și orice”, a explicat soția lui Cosmin  Natanticu, în podcastul “Stai să zic eu”.

Eliza nu este doar talentată, dar este și foarte frumoasă. Artista și-a etalat trupul de invidiat în mediul online, iar fanii au rămas plăcut impresionați de cât de bine arată în costum de baie.

Vezi cum arat Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, în costum de baie în galleria foto de mai sus.

Cosmin și Eliza Natanticu, la un pas de despărțire în urmă cu 3 ani

Cosmin și Eliza Natanticu erau pe punctul să se despartă în anul 2018, după participarea actorului în show-ul „Ferma”, difuzat de Pro TV. Cei doi au decis să-și mai dea o șansă și, în același an, și-au oficializat relația.

„Orice joc de genul acesta, care te rupe de realitatea cotidiană, te afectează foarte tare psihic. După 3 luni de zile (n.red.: la „Ferma”), când m-am dus să-l văd, l-am simțit foarte rece, foarte distant. Era clar să era afectat de ceea ce se întâmplase, pentru că a trăit într-un grup de doar câteva persoane izolat. S-au văzut modificări puternice în psihicul lui. Te marchează foarte tare toate experiențele, te transformă, te schimbă.

S-a întors și nu mai era cum era, era altă persoană. Spre exemplu, când a intrat în casă, după ce a stat la „Ferma” în aer liber, îl vedeam că simțea că pică pereții pe el. La un moment dat, era să ne despărțim. Am avut certuri, dar ca oricine, nu există cuplu perfect. Trebuie să lupți, trebuie să vrei, trebuie să lași mult de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a povestit atunci  Eliza la „Xtra Night Show”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter