George Burcea, scandal în casa Andreei Bălan. A fost chemată Poliția

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 13:59
George Burcea ar fi făscut scandal în casa Andreei Bălan, cu puțin timp înainte de a fi oprit de polițiști în trafic. Poliția ar fi intervenit de urgență, iar bărbatul a fost dus la secție.

Pe data de 21 februarie Burcea ar fi fost în casa Andreei, unde a făcut scandal. Potrivit Wowbiz, acesta ar fi fost reclamat la poliție, astfel că a ajuns la secție pentru a da câteva declarații.

Atunci, oamenii legii ar fi văzut că ceva este în neregulă cu George Burcea și după ce a plecat de la secție a fost oprit în trafic pentru un control.

Se pare că actorul era extrem de agitat în prezența ofițerilor, iar comportamentul său i-a determinat pe oamenii legii să îl urmărească.

Conform Libertatea, Burcea nu mai locuiește cu soția și fiicele sale. Deși nu mai stau împreună, acesta merge în weekenduri să își vadă micuțele.

Citește și: Tatăl lui George Burcea, acuzații dure la adresa fiului său

George Burcea, cercetat penal

George este cercetat penal după ce a fost prins de polițiști drogat la volan.

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari,  județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru  consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea  prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, a informat IPJ Ilfov.

Citește și: Regula pe care George Burcea i-a impus-o Andreei Bălan, în prima vacanță cu copiii

Se pare că actorul a urcat la volanul mașinii sale după ce a consumat cocaină.

Surse judiciare au confirmat pentru Libertatea că bărbatul în cauză este chiar George Burcea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu George Burcea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter