George Burcea, primul mesaj după ce s-a spus că divorțează: „Învățați să apreciați…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 februarie 2020, 12:52
George Burcea și Andreea Bălan sunt în prag de divorț sau, cel puțin, asta crede toată lumea după ce actorul s-a mutat din casa unde locuia cu soția sa și cele două fetițe

George Burcea și Andreea Bălan sunt despărțiți de o bună bucată de timp, însă nici unul nu a făcut până acum o declarație oficială despre situația în care se află, cel mult au răspuns pe rețelele de socializare atunci când au fost întrebați de fani despre situația în care se află.

După ce ieri Andreea Bălan a avut o primă replică pe Instagram, George Burcea a răbufnit și a transmis un mesaj tranșant tuturor celor care îl întreabă insistent despre despărțire și îi critică atitudinea: „Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate, nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea există un buton de unfollow. Apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos” a scris George Burcea pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte grea și nu încape îndoială că artista suferă, mai ales că soțul său, George Burcea, merge din gafă în gafă, din rău în mai rău, și spunem asta după ce a iscat un scandal în casa vedetei și apoi, în aceeași seară, a fost prins drogat la volan și s-a ales cu dosar penal.

Vezi imagini cu Andreea Bălan și George Burcea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter