George Burcea, primele declarații despre logodna cu Viviana Sposub

De Unica.ro, pe

George Burcea (32 de ani) și Viviana Sposub (22 de ani) s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului Ferma, în vara anului trecut. Asistenta TV și actorul au devenit un cuplu în timpul emisiunii. Recent, George a vorbit despre logodna lui și a Vivianei.

George Burcea, primele declarații despre logodna cu Viviana Sposub

Viviana Sposub este una dintre concurentele celui mai nou sezon Bravo, ai stil! Celebrities. În ultima gală a show-ului, George i s-a alăturat Vivianei pe scena competiției. În testimonialul de după, perechea și-a făcut câteva declarații emoționante de dragoste.

„Am avut foarte mari emoții, dar am încercat foarte mult să transmitem ceea ce noi ne-am dorit de la bun început, și anume emoție, pentru că între noi există o chimie foarte bună. Eu am simțit că am transmis emoție și am simțit că și Viviana a simțit că a transmis asta, pentru că aproape plângea și când am văzut-o pe ea că plânge aproape că am înnebunit”, a declarat George.

„Îl iubesc cel mai mult pe George, cum n-am iubit niciodată și cum eu cred că n-o să iubesc”, a spus și Viviana. În plus, George a dezvăluit că are în plan să o ceară pe Viviana în căsătorie. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus actorul.

În august 2021, perechea a fost pe punctul de a se despărți. Atunci asistenta TV a șters toate fotografiile cu ea și cu actorul din mediul online, renunțând și la a-l urmări pe George pe Instagram. În prezent, Viviana îl urmărește din nou pe actor pe rețelele sociale.

„Ea (n.r. – Viviana Sposub) s-a supărat dintr-odată. Nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon. L-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot”, au declarat surse din preajma perechii pentru Playtech.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan, însă, Viviana este de neclintit”, au încheiat sursele.

Probabil tot într-un efort de a rezolva conflictul, actorul a mai declarat atunci pentru Cancan.ro: „O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât și din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm”.

„Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist. În acest caz, ea a făcut acest lucru la 110%”, a încheiat.

În trecut, George a format un cuplu cu Andreea Bălan (37 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit din august 2019 până în martie 2020. Împreună au două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). Înaintea relației cu George, Viviana a format un cuplu cu actorul și comediantul Ionuț Rusu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter