George Burcea nu a fost prezent la ruperea turtei fiicei sale. Motivul este șocant

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 martie 2020, 14:52
George Burcea nu a fost prezent la ruperea turtei fiicei sale, Clara, iar motivul este de-a dreptul uimitor. Chiar dacă Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți și se află în prag de divorț, evenimentul în sine trebuia să-i reunească, ceea ce, se pare, nu s-a întâmplat.

Ieri, Andreea Bălan și George Burcea trebuiau să se întâlnească pentru a rupe turta mezinei, care pe data de 4 martie a împlinit vârsta de 1 an. Din fotografiile postate de artistă pe conturile de socializare a reieșit că George Burcea nu ar fi fost alături de familie, însă nimeni nu și-ar fi imaginat că actorul chiar nu ar fi fost prezent.

Evenimentul a avut loc acasă la nașii de botez și de cununie ai cuplului Bălan-Burcea, Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Conform impact.ro, pentru a participa la ruperea turtei fetiței sale, George Burcea i-a pus o condiție soției sale, Andreea Bălan. Actorul i-a cerut să nu fie fotografiat și să nu apară în imaginile de la eveniment astfel încât presa să nu speculeze o împăcare între ei, iar artista a refuzat această condiție, motiv pentru care George Burcea nu a mai venit deloc.

Citește și – Andreea Bălan, dispusă să se împace cu George Burcea. Artista are o singură condiție de pus

În plus, cu atât mai mult zvonurile se verifică și sunt adevărate, cu cât Aurelian Temișan a postat un mesaj pe contul său de socializare în care a punctat faptul că a fost singurul bărbat de la petrecerea de turtă a finuței sale, Clara: „Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea, o mămică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire.”, – a fost mesajul scris de Aurelian Temișan și care a argumentat și susținut teoria că George Burcea nu a fost prezent.

Citește și –  George Burcea, primele declarații despre despărțirea de Andreea Bălan

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter