George Burcea, în vizită la Andreea Bălan și la fetițe. Cum s-a fotografiat actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 aprilie 2020, 13:43
Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu. Cei doi sunt hotărâți ca la finalul crizei provocată de coronavirus să depună actele de divorț și fiecare să-și vadă separat de viața lui. Însă, Andreea și George vor rămâne mereu legați de cele două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara.

De când Andreea Bălan și cele două fetițe au intrat în autoizolare pentru a preveni răspândirea coronavirusului, George Burcea nu le-a mai vizitat sau, cel puțin, actorul nu a împărtășit momentele cu fanii săi. De această dată, iată că a mers în vizită la familia sa și a postat imagini emoționante alături de cele două fetițe ale sale. O serie de instastory au fost postate aseară, iar o poză cu Clara a apărut în această dimineață, aspect care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva actorul a rămas peste noapte în casa Andreei Bălan, încă soția sa.

Citește și Cum se protejează Jojo de coronavirus: “Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor”

Dacă Andreea Bălan și George Burcea vor divorța, rămâne de văzut. Contextul social din prezent, se pare, le mai oferă timp de gândire, cert este că dacă acest lucru se va petrece actorul va avea de plătit o pensie alimentară infimă pentru cele două fiice ale sale: “Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.

Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, – a declarat un apropiat al celor doi pentru impact.ro.

Citește și Cum se distrează familia Măruță în izolare la domiciliu. VIDEO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter