George Burcea ar putea fi trimis în judecată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 mai 2020, 14:53
George Burcea ar putea fi trimis în judecată săptămâna aceasta după ce, la începutul acestui an a fost prins la volan după ce a consumat substanțe interzise. 

Actorul a fost prins de polițiști la în luna februarie după ce consumase cocaină. De asemenea, el a rămas fără permis, iar acum, potrivit Antena 3, ar urma să fie trimis în judecată.

Deși s-a spus că Burcea era filat de mai mult timp de oamenii legii, acesta a ținut să menționeze că de vină pentru faptul că a fost prins a fost soția sa, Andreea Bălan, care l-ar fi denunțat.

Citește și: Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

„Poliția Ilfov nu „m-a filat mult timp” așa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare la începutul lunii martie.

În prezent, Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț. Bărbatul merge câteodată la casa artistei pentru a-și vedea fetițele, Ela și Clara.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu George Burcea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter