George Buhnici pleacă de la Pro Tv: ”Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 16:15
George Buhnici pleacă de la Pro Tv. După 15 ani de la semnarea contractului cu trustul din Pache Protopopescu, prezentatorul de televiziune a încheiat colaborarea.

George Buhnici va prezenta sâmbătă dimineață ultima ediție a emisiunii iLikeIT. Totodată, sezonul 13 al celei mai urmărite emisiuni de gadget-uri și tehnologie se oprește în această săptămână. Telespectatorii vor putea vedea testul celor mai bune camere foto de pe smartphone-uri, dar și cum a evoluat tehnologia de la debutul emisiunii până-n prezent.

După 8 ani de la lansare, emisiunea iLikeIT va continua într-un alt format, cu cele mai noi informații despre tehnologie, gadget-uri si aplicații, având, însă, un alt prezentator. Colaborarea dintre Pro Tv și George Buhnici se încheie în această săptămână: ”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, – a transmis George Buhnici.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter