Frumoasa și bestia. Cine este noul iubit al modelului Kaia Gerber

De Oana Savin, pe
Kaia Gerber, fiica supermodelului Cindy Crawford, ar avea un nou iubit, iar acesta nu este deloc străin publicului. Este comediant și a avut două relații cu mari vedete ce au făcut furori în presă, dar și pe rețelele de socializare.

Noul iubit al Kaiei ar fi, nimeni altul, decât Pete Davidson (25 ani), care anul trecut era logodit cu Ariana Grande. După ce Ariana a rupt logodna și a decis să se despartă de comediant, el a mers mai departe alături de Kate Beckinsale. Dar nici această relație nu a fost de bun augur pentru Pete, întrucât s-a terminat după doar câteva luni. În lista iubitelor a urmat Margaret Qualley, fiica actriței Andie McDowell, de care s-a despărțit în urmă cu o săptămână.

Frumoasa și bestia. Cine este noul iubit al modelului Kaia Gerber

Pete Davidson și Ariana Grande

Acum, Davidson a fost surprins alături de modelul Kaia Gerber, în vârstă de 18 ani.

Cei doi au fost văzuți luând masa la un restaurant din New York, în cursul zilei de miercuri. O altă persoană care se afla în restaurant i-o observat și le-a făcut o fotografie pe care a postat-o, mai apoi, pe Instagram.

În imagine, Pete Davidson apare râzând, iar Kaia se uită în telefon.

 

View this post on Instagram

 

Pete Davidson and Kaia Gerber spotted together at Sadelles in NYC 😱 #TheMorningToast (@itsrosefarkash)

A post shared by The Morning Toast (@themorningtoast) on

De asemenea, presa de peste Ocean a mai scris, la începutul săptămânii, că Davidson a fost văzut ieșind din blocul în care locuiește tânăra.

Pe de altă parte, un prieten de-al acestora a declarat pentru Page Six că cei doi nu formează un cuplu, ci sunt doar prieteni.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter