Florin Busuioc va prezenta o nouă emisiune la Pro TV

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 16 august 2017, 12:20
Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV va avea din toamnă şi propria emisiune realizată după un format internaţional în care vor fi implicate vedete locale, conform paginademedia.ro.

Postul de televiziune a cumpărat formatul BBC „I love my country“, în care două echipe formate din câte patru vedete sunt puse să răspundă la întrebări legate de ţara în care este difuzat formatul.  Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenții trebuie să dea răspunsurile corecte pentru a câștiga cât mai multe puncte și a ajunge în runda finală.

Show-ul, care va fi difuzat în această toamnă, se va numi „România, jos pălăria!”.

„Această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoționant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o nație cu bune și cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaționale!”, a spus Florin Busuioc despre formatul emisiunii, citat de paginademedia.ro.

Ideea originală după care s-a inspirat BBC vine de la show-ul „Ik hou van Holland” (I love Holland) realizat de compania olandeză Talpa.

Citește și – 5 noi concurenți anunțați pentru emisiunea “Fort Boyard”

Citește și – Florin Busuioc: “În televiziune orice trebuie să fie show”

Foto – Libetatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter