Florin Busuioc s-a întors pe micile ecrane, după infarctul care i-a pus viața în pericol: „Am venit cu vești proaste”

De Ioana Tătaru, pe
Florin Busuioc s-a întors să prezinte rubrica meteo de la Pro TV, după infarctul suferit în luna noiembrie 2018 și a lipsit de pe micile ecrane. Starea de sănătate a prezentatorului TV este, în prezent, una bună. Iată imaginile!

Florin Busuioc a prezentat „Vremea” pentru prima dată în acest an

florin-busuioc-pro-tv
Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia făcea parte. Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului imediat, de către un recuziter de la Filarmonica Oltenia, unde a a avut loc piesa de teatru. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de urgență și i s-a operat un stent.

Florin Busuioc

În prezent, Busu se simte bine și a revenit din nou pe micile ecrane în seara de joi, 3 ianuarie. Florin Busuioc a prezentat „Vremea” pentru prima dată după infarct, dar și pentru prima dată în 2019, bucurându-și atât colegii de platou, cât și telespectatorii: „Am o surpriză pentru voi. S-a întors la treabă. Ne-a fost dor de tine”, a spus Oana Andoni (prezentatoarea Știrilor Pro Tv).
„La mulţi ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumoasă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu veşti proaste. Am venit cu frig“, a răspuns Florin Busuioc, înainte de primul buletin meteo, după aproape două luni de pauză.

Florin Busuioc prima data la tv

Florin Busuioc arată foarte bine după operație. Acesta este vesel și elegant, așa cum îl știm! Pentru „marea sa revenire”, Busu a purtat un sacou albastru, asortat cu o pereche de pantaloni negri și o bluză albă.

Sursă foto: Libertatea.ro, Arhivă foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter