Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:26

Denisa Filcea (fostă Hodișan) și Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick Domnul Rimă, s-au căsătorit în vara anului 2020. Denisa și Flick vor deveni părinți pentru prima oară anul acesta.

Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

„Undeva, în deșerturi, departe
E doar fericirea și noi.
Mai frumos de atât nu se poate:
În curând nu mai suntem doar doi”, a scris Flick în mediul online.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Urmează să fim părinți. A deveni părinți este, într-adevăr, un pas important pentru mine și soțul meu și ne oferă un sentiment aparte, unul special, dar suntem în același timp foarte conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi, nu ne face pe noi speciali în fața nimănui”, a dezvăluit Denisa Filcea pe YouTube.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, părinți pentru a doua oară. „Facem om nou”

Denisa Filcea, soția lui Flick, răspuns dur la acuzațiile Oanei Zăvoranu

Denisa Filcea, îngrijorată pentru familia din Ucraina: „Rugați-vă pentru a doua mea casă”

„Nu aș fi reușit acest lucru minunat fără soțul meu. Așadar, nu este despre mine, ci despre noi, ca familie, ca părinți, ca întreg. Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră, cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin, măcar pentru o perioadă, doar noi doi”, a completat.

„Am făcut acest lucru când am vrut și am simțit noi că ne dorim. Am considerat că suntem capabili să creștem un copil sănătos, într-o familie sănătoasă. (…) Fericirea adevărată trebuie întâi trăită și apoi împărtășită și cu ceilalți”, a încheiat modelul.

Denisa Hodișan este un model și o creatoare de conținut online din Oradea. În trecut, Denisa a participat la mai multe concursuri de frumusețe, printre acestea numărându-se Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2018. În plus, potrivit Antena 1, Denisa predă un curs de dezvoltare personală copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter