Flick, omagiu pentru Draga Olteanu Matei. Ce poezie a compus

De Unica.ro, pe
Flick sau Domnul Rimă, unul dintre cei mai iubiți oameni de radio din România, i-a adus un omagiu în versuri actriței Draga Olteanu Matei. Acesta a compus o poezie emoționantă. 

Vestea că Draga Olteanu Matei s-a stins din viață a întristat o țară întreagă. Atât colegii de scenă, cât și alți artiști sau persoane publice care au admirat-o au dorit să-i aducă un ultim omagiu îndrăgitei actrițe.

Citește și: Victor Rebengiuc, după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „Ne vine rândul”

În modul lui caracteristic, prezentatorul de radio Andrei Sebastian, cunoscut drept Flick, a scris o poezie în memoria acesteia și a postat-o pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Draga Olteanu Matei a murit miercuri, 18 noiembrie 2020, la vârsta de 87 de ani. Actrița era internată de câteva zile la la terapia intensivă a Clinicii de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului “Sf Spiridon” din Iaşi, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Citește și: Drama actriței Draga Olteanu Matei: „Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el”

Aceasta suferea de afecţiuni cronice cardiovasculare şi endocrine. Actrița va fi înmormântată duminică în Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ, alături de soțul ei, medicul Ion Matei.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter