Iată ce frumuseţi celebre i-au trecut prin pat acestui milionar!

De Geo Berciu, pe

Când spui Flavio Briatore mintea nu are cum să nu-ţi zboare la Formula 1, unde el a făcut legea ani de zile ani de zile, dar cartea lui de vizită nu ar fi completă fără amintirea frumuseţilor care i-au trecut prin aşternuturi.

Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute modele din lume, iar viaţa sa a fost întotdeauna un subiect interesant pentru presa, mai ales atunci când şi bărbaţii care o curtau erau celebri. Din 1999 până la începutul anilor 2000, Naomi i-a stat alături omului de afaceri italian Flavio Briatore, iar relaţia lor a fost una zbuciumată, apărând chiar zvonuri că mulatra ar fi fost chiar agresată de către magnat. Totuşi, faptul că Naomi şi-a petrecut Revelionul alături de fostul iubit şi de nevasta acestuia denotă că ştirile vehiculate au fost false.
Iată ce frumuseţi celebre i-au trecut prin pat acestui milionar!

Imediat după despărţirea de Naomi, Briatore a început să curteze un alt ma­nechin de top, pe Heidi Klum, pe care a câştigat-o imediat cu şarmul lui. Heidi a rămas însărcinată, dar s-a despărţit de Flavio înainte de naşterea copilului şi a început o relaţie cu Seal. Când Leni, fetiţa lui Flavio şi a lui Heidi, a împlinit cinci ani, omul de afaceri a fost de acord ca Seal să o adopte pe fiica sa.
Iată ce frumuseţi celebre i-au trecut prin pat acestui milionar!

În 2008, Briatore s-a căsătorit, la 58 de ani, cu fotomodelul itali­an Elisabetta Gregoraci. Cu 30 de ani mai tânără, frumoasa Elisabetta pare că a reuşit să câştige fidelitatea soţului ei. În 2010 a născut un băiat, Falco, iar acum cuplul arată ca o familie fericită care se bucură de avantajele unei averi colosale şi se plimbă în vacanţe exotice. Ceea ce l-a făcut pe magnat să o ceară de nevastă, a fost devotamentul cu care tânăra i-a stat alături când, diagnosticat cu o tumoare malignă la rinichiul stâng, a fost nevoit să se opereze. Ea a mai punctat în inima magnatului şi prin declaraţia de dragoste pe care i-a făcut-o în revista “Chi”, de ziua lui, atunci când el se afla în Bahrain, la etapa de Formula 1: „E greu să-ţi fac un cadou, căci tot ce-mi trece prin minte, tu ai deja”, i-a scris Elisabetta. „Aşa că îţi mărturisesc că sunt fericită cu tine. Sper să pot să-ţi mai scriu încă multe asemenea scrisori. Toate cele bune de ziua ta, dragostea mea!”
Iată ce frumuseţi celebre i-au trecut prin pat acestui milionar!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter