Fiul Danei Rogoz are o relație specială cu fratele lui mai mare

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz (36 de ani) și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (55 ani), au împreună doi copii, Vlad Luca (8 ani) și Lia Elena (1 an). Din primul mariaj cu actrița Ozana Oancea (53 de ani), regizorul mai are un fiu, Barbu, în vârstă de 19 ani.

Fiul Danei Rogoz are o relație specială cu fratele lui mai mare

Recent, după câteva zile petrecute în România, Barbu s-a reîntors la studii în Elveția. În mediul online, Dana Rogoz a publicat o imagine cu Barbu și Vlad din aeroport, înainte de plecarea tânărului în Elveția.

„După un weekend prelungit petrecut în țară, fratele lor mai mare a trebuit să se întoarcă ieri în Elveția, acolo unde studiază. Iar pentru Vlad cred că asta a fost cea mai grea despărțire a lor de până acum. ❤ #frați #iubireinfinită P.S. fotografia e făcută, evident, înaintea momentului plecării, când Vlad era încă foarte fericit”, a scris actrița în mediul online.

În vara anului trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”, despre relația ei cu Barbu, Dana spunea:

„Barbu are 19 ani. Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat”. 

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum. (…) Noi chiar nu cred că suntem o tipologie anume. (…) Am început o poveste foarte curată și asumată de la început”, a mai spus actrița.

Între Dana și soțul ei este o diferență de vârstă de 19 ani.

„Este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre, pentru cei din jur, par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, mărturisea actrița cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter