Fiul Danei Rogoz a împlinit 8 ani. Ce tradiție respectă actrița an de an cu fiul ei

De Unica.ro, pe

Fiul Danei Rogoz (36 de ani), Vlad Luca, a împlinit 8 ani pe 1 martie 2022. Actrița și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (55 ani), mai au împreună o fiică, Lia Elena (1 an). De 8 ani, Dana respectă aceeași tradiție cu ocazia aniversării fiului ei.

Fiul Danei Rogoz a împlinit 8 ani. Ce tradiție respectă actrița an de an cu fiul ei

„1, 2, 3, 4, 5, 6, 7… 8! La mulți ani, Vlad! Îți doresc din tot sufletul meu să te bucuri de viață și să zâmbești în fiecare zi a ei! Noi vom fi mereu alături de tine, cu iubire infinită! Ești minunat!”, a scris Dana Rogoz în mediul online.

An de an, în același loc, cu ocazia aniversării lui, Vlad și Dana realizează o ședință foto. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Azi a fost ultima lui zi la 7 ani. În jumătate de oră voi fi mama unui băiat de 8 ani și asta mă emoționează îngrozitor de tare. Plâng. Mamele sper să mă înțeleagă. Radu și cu mine ne-am tot gândit azi la anii ăștia care au trecut alături de Vlad al nostru, cum și când a crescut așa de mult!!! Și mă gândeam tot azi că ultimii ani din copilăria lui au fost așa de ciudați…

A început școala în pandemie, cu masca pe față de la prima oră din viața lui, iar acum mă întreabă ce înseamnă războiul… Offf. Și totuși e conștient că el e un copil norocos și foarte iubit. Un suflet atât de sensibil, care are puterea de a face lumea asta mai bună ❤ #perfectumeu care m-a învățat ce înseamnă #iubireinfinită”, a mai scris actrița pe Instagram.

În februarie 2022, Dana și copiii ei au avut COVID-19

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad și cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scăpat. Lia e singura cu simptome clare de COVID-19. Vlad nu are nimic momentan”, a scris actrița pe Instagram.

„Eu, sincer, de marți seara, de când Lia a început să aibă febră mare, am intrat în modul alertă și nu am mai fost foarte atentă la cum mă simt. Simt o amețeală, o oboseală și cam atât. Dar acum problema mea e alta: azi e ziua lui Radu, așa că trebuie să mă organizez cu o comandă de tort și lumânări livrate la poartă. 🤪 Pe curând!”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

Între Dana și soțul ei este o diferență de vârstă de 19 ani. „Este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre, pentru cei din jur, par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, mărturisea actrița cu ceva timp în urmă.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza. „Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum”, mai spunea Dana Rogoz în 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter