Finala “Vocea României”: Cine crezi că va câştiga?

De Erika Chivu, pe

Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, are loc finala concursului „Vocea României”. Cine crezi că are cele mai multe şanse la marele titlu, Julie Mayaya, Tibi Scobiola, Vizi Imre sau Cristi Nistor?

Cine sunt cei patru finalişti

Fiecare din cei patru antrenori, Smiley, Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu a rămas cu câte un concurent.
Smiley merge în finală cu Tibi Scobiola. Deja cunoscut publicului prin intermediul Tibi Scobiola Band, artistul are o bogată experienţă muzicală. Timp de 11 ani, el a cântat şi a dansat pe vase de croazieră, unde a urcat pe scenă alături de nume celebre ale showbizului mondial.
Horia Brenciu merge în finală Cu Julie Mayaya, cea mai exotică prezenţă din concurs. Julie nu are pregătire muzicală, însă nu duce lipsă de experienţă. Ea a cântat la mai multe concursuri şi a câştigat o mulţime de premii.
Concurentul Loredanei în finală este Cristi Nistor, şi el cunoscut deja publicului datorită piesei „Coki de portocală”, pe care a cântat-o împreună cu Simona Nae. Cristi a moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lui şi pentru prima a urcat pe scenă la 17 ani. În ce priveşte tehnica muzicală, spune că este un autodidact în proporţie de 90%.
Marius Moga se bazează în finala de la „Vocea României” pe Vizi Imre. Şi el este un autodidact în ale muzicii, dar talentul l-a moştenit de la mama lui. A studiat chitara doar trei luni, după care s-a apucat de bas şi s-a îndrăgostit de el. Era în clasa a zecea când a intrat într-o trupă de gothic metal, iar acum e într-o trupă ungurească de pop-rock.

Ce vedem la “Vocea României” în a doua zi de Crăciun

Pro TV anunţă un show de zile mari pentru data de 26 decembrie, când se va alege Vocea României.
Cei patru finalişti au pregătit o mulţime de momente speciale în dorinţa de a-i convinge pe cei de acasă că au toate atuurile necesare pentru a deveni “Vocea României”. Fiecare dintre ei va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedetă, dar şi singur.
Tibi Scobiola are deja propria lui piesă, compusă de antrenorul său, Smiley, piesă pe care o va cânta în premieră în seara marii finale. Surprize vor veni şi din partea celorlalţi antrenori, aşa că, se pare, ne aşteaptă un spectacol unic.
Finala “Vocea României”: Cine crezi că va câştiga?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter