Fiica Andreei Ibacka, nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul mai mic. „Se trezește cu concurență”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 10:09

Andreea (35 de ani) și Cabral (44 de ani) au devenit din nou părinți pe 5 octombrie 2021. Andreea a dat naștere unui băiețel, prin cezariană. Actrița și prezentatorul TV mai au o fiică, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), gazda emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Fiica Andreei Ibacka, nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul mai mic. „Se trezește cu concurență”

Andreea a intrat în travaliu pe 5 octombrie 2021 și în aceeași zi a născut. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral în mediul online, după ce actrița a născut.

Ulterior, intrat virtual în direct în emisiunea „La Măruță”, Cabral a vorbit despre reacția micuței Namiko la venirea pe lume a frățiorului ei. „Aia mică e foarte bine, așteaptă să-i vină «necazul» acasă. Încercăm să facem în așa fel încât să fie cât mai mică gelozia atunci când «se primește marfa», pentru că na, vorba aia, se trezește cu concurență și nu-i convine. Încercăm să facem cumva să fie, deloc nu știu dacă va fi, dar să fie cât mai mică”, a spus prezentatorul.

La doua zile de la naștere, Andreea a mărturisit la Insta Story: „Nici nu știu cum să încep, poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine! Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

„Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, dar nu eram singură că o să mi se întâmple pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, nu a fost să fie. M-a adus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, niște norocoși”, a continuat.

„Mâine urmează să ajungem acasă. De-abia aștept. La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă. Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3420 g și 52 de cm, nota 10”, a mai spus.

„Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, foarte recunoscători și foarte norocoși”, a încheiat actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter