Cât de frumuşică este fetiţa lui Temişan şi a Monicăi Davidescu!

De Geo Berciu, pe

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu se pot considera o familie împlinită de când a venit pe lume Dora Maria, micuţa lor de aproape patru ani.

Chiar dacă, în general, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu îşi ţin viaţa privată departe de ochii curioşilor, din când în când cei doi artişti mai fac publică pe internet câte o fotografie cu minunăţia lor de fetiţă. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când vedetele au sărbătorit ziua copilului aşa cum se cuvine, cu o ieşire în parc şi cu multă distracţie în aer liber şi au postat o imagine cu întreaga familie. Cum era de aşteptat, frumuşica de aproape patru ani a strâns toate laudele şi aprecierile.
Cât de frumuşică este fetiţa lui Temişan şi a Monicăi Davidescu!

De altfel, în aceste zile, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu au multe de sărbătorit. Ieri, de exemplu, a fost o zi cu totul şi cu totul specială în familia vedetelor. Nu doar că Temişan şi-a sărbătorit ziua de naştere, împlinind frumoasa vârstă de 42 de ani, ci tot ieri s-au împlinit nu mai puţin de 8 ani de când cei doi şi-au unit destinele.
Cât de frumuşică este fetiţa lui Temişan şi a Monicăi Davidescu!
Cu această ocazie, Monica Davidescu a ţinut să-i transmită soţului ei un mesaj emoţionant, postat pe pagina ei oficială de Facebook: „La mulţi ani, cu drag, soţului meu şi căsătoriei noastre! Vă mulţumesc anticipat pentru gândurile voastre bune!”, a scris actriţa pe reţeaua de socializare.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter