Fetele de la LikeOne s-au despărțit, după trei ani de colaborare

De Oana Savin, pe
Fetele de la LikeOne, Creața și Ruxy, au decis să se despartă, după o colaborare ce a durat trei ani. Cele două rămân însă în zona de online, fiecare având câte un proiect ce le reprezintă în totalitate.

Cele două fete din proiectul LikeOne au reușit timp de trei ani să aducă zâmbetul pe buzele internauților. Însă, deși se bucurau de un real succes, Creața și Ruxy s-au hotărât să rupă colaborarea și să se lanseze în proiecte separate.

LikeOne va rămâne proiectul de suflet. Nu regret că s-a terminat pentru că așa e cel mai bine, în schimb îmi pare rău pentru urmăritorii noștri, care iubeau mult acest concept. Oricum, ei știu că sunt cea mai tare comunitate de pe online și le mulțumim că ne-au susținut și încurajat în nebunia noastră. Dar acesta nu e sfârșitul, doar schimbăm foaia. LikeCreața, noul meu proiect, mă va reprezenta 100% și sper să fie la fel de iubit. Doamne ajută”, a declarat Cristina (n.r. Creața) pentru Libertatea.

Citește și: Camila Cabello și 5 Seconds of Summer, marii câștigători ai galei Teen Choise Awards 2018

Aceasta și-a ales deja numele care o va reprezenta pe viitor – LikeCreața.

Cristina a precizat că nu s-a certat cu fosta sa colegă, ci doar nu mai aveau aceleași viziuni.

Împreună am decis că e cel mai bine să o luăm pe drumuri separate, fiecare să facă ce-și dorește. Faptul că noi suntem atât de diferite, de la caractere, principii de viață, mâncare, bărbați, a fost un atuu pentru noi, dar acum nu mai e și asta pentru că, fiind atât de diferite, ne contrazicem și am ajuns să nu ne mai înțelegem, să nu mai fim pe aceeași lungime de undă. Nepotrivire de caracter”, a explicat ea.

Ruxy a confirmat ruptura colaborării, susținând că acest pas a fost unul firesc.

Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei”, a declarat Ruxandra.

Citește și: Actorul Cristi Iacob va face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”

În urma separării, Ruxandra a rămas cu canalul de Youtube, iar Crața cu conturile de pe site-urile de socializare.

Creața a rămas cu pagina de Facebook și Instagram, o găsiți acolo, urmăriți-o. Probabil că o să se numească LikeCreața. Eu am rămas cu canalul de YouTube, pe mine mă găsiți pe YouTube. Probabil o să se numească LikeRuxy”, a subliniat Ruxy.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter