Actorul Matthew Perry și iubita lui, Molly Hurwitz, s-au despărțit după 7 luni de logodnă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 11:28

Actorul Matthew Perry (51 de ani) și logodnica lui, Molly Hurwitz (29 de ani), s-au despărțit după 7 luni de logodnă, relatează E! News. Perechea și-a început relația în 2018. Cu toate acestea, Matthew și Molly au fost surprinși pentru prima dată împreună în calitate de cuplu în decembrie 2019, la restaurantul West Hollywood.

Actorul Matthew Perry și iubita lui, Molly Hurwitz, s-au despărțit după 7 luni de logodnă

„Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționează, iar relația noastră a fost unul dintre aceste lucruri”, a mărturisit actorul pentru People. „Îi doresc lui Molly tot binele din lume”, a completat.

După doi ani de relație, în noiembrie 2020, actorul dezvăluia că s-a logodit. „Am decis să mă logodesc”, spunea tot pentru People. „Din fericire, se întâmplă să formez un cuplu cu cea mai grozavă femeie de pe Planetă.”

Fotografii cu Molly găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Molly, manager literar, a mai publicat fotografii cu actorul în ultimii doi ani, însă și-a șters ulterior contul de Instagram. Actorul, în schimb, a publicat prima fotografie cu Molly pe 6 decembrie 2020.

„Matthew și Molly au avut o conexiune imediată. Molly i-a fost alături lui Matthew și l-a susținut încă de la început. El îi este foarte recunoscător și se bucură să o aibă în viața lui. A vrut să facă pasul următor și să se logodească. Amândoi sunt foarte fericiți”, dezvăluia o sursă în noiembrie 2020, pentru Entertainment Tonight.

Citește și:

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

De care coleg din serialul „Friends” a fost Jennifer Aniston îndrăgostită

Jason Derulo a devenit tată pentru prima oară! Primele imagini cu fiul artistului

Recent, Matthew și foștii lui colegi din serialul Friends, Jennifer Aniston (52 de ani), Courteney Cox (56 de ani), Lisa Kudrow (57 de ani), Matt LeBlanc (53 de ani) și David Schwimmer (54 de ani), s-au reunit într-un episod special de o oră și jumătate.

„E amuzant, atunci când ne revedem, se simte ca și cum n-a trecut deloc timpul”, a declarat Matt LeBlanc, actorul din rolul lui Joey Tribbiani. Matthew a fost de acord, insistând că legătura dintre ei este „magică”.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter