Feli Donose a născut. Artista a devenit mamă pentru prima oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 22 noiembrie 2018, 12:10
Feli Donose a născut în această dimineață. Artista a devenit mamă pentru prima oară și trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

Feli Donose, în vârstă de 31 de ani, a născut astăzi, prin cezariană, la Spitalul Universitar din Capitală, o fetiță perfect sănătoasă pe care, așa cum a declarat în exclusivitate pentru Unica, o va chema Nora Luna: ”Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ!”, – spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte.

Feli Donose a nascut

Feli Donose a împărtășit vestea cea mare cu prietenii virtuali și fanii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat prima fotografie cu micuța nou-născută și a scris câteva cuvinte: ”Suntem bine împreună! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea!”

Feli Donose este o persoană discretă cu viața sa personală și nu a oferit până acum prea multe detalii despre iubitul său și tatăl fetiței sale, care nu este persoană publică, lăsând doar să se înțeleagă că este un bărbat grijuliu și implicat: E varianta mea masculina, noi doi avem trairi la indigo. Este prima persoana, in afara de prietena mea din copilarie, cu care pot sa fiu eu 100 %, fara nicio bariera, pentru ca stiu ca nu ma judeca” – ne-a declarat în exclusivitate Feli în luna iulie a acestui an.

Citește și – EXCLUSIV: ANDREEA RAICU în afara zonei de confort.FOTO

Citește și – Lidia Buble nu se grăbește să ajungă la altar: „Sunt prea copilă deocamdată”

Sursă foto: Arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter