Fata lui Mircea Baniciu, în ipostaze sexy. Pozele fierbinți au făcut ocolul internetului

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 02 martie 2020, 11:41

Ana Baniciu, fiica celebrului muzician Mircea Baniciu, este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc.

În vârstă de 27 de ani, tânăra a moștenit talentul tatălui său, care a inițiat-o în tainele muzicii încă de pe vremea când Ana era doar o fetiță, oferindu-i, în dar de Craciun, un pian.

„Îmi doream să îl impresionez pe tata”

Am primit un pian de la Moş Crăciun pe care l-a şi montat toată noaptea, îmi aduc aminte că eram uimită că nu mi-a adus păpuşă. Am făcut 8 ani de pian apoi, îmi plăcea, dar voiam să fiu liberă să cânt ce vreau eu şi nu prea mergeau lucrurile aşa. Îmi doream să îl impresionez pe tata”, a declarant Ana, într-un interviu pentru evz.ro. Ana s-a lansat în lumea muzicală alături de tatăl său și a făcut parte o bună vreme de timp din trupa LaLa Band, înființată în 2012.

Pe lângă proiectele muzicale de succes, Ana a cochetat și cu televiziunea, participând la reality show-ul Asia Express, difuzat pe Antena 1, devenind colega Ginei Pistol.

Dar Ana nu este celebră doar pentru muzică și pentru aparițiile ei pe sticlă. Tânăra  reușit mereu să atragă atenția publicului cu fizicul său deosebit. Nu degeaba a primit, în urmă cu ceva timp, titulatura de “cel mai sexy posterior” din România. Ana era cunoscută în lumea mondenă drept “Funduleț”, din motive lesne de înțeles. Se pare că Ana nu a fost niciodată mulțumită de apelativul primit, spunând că a încercat mereu să pară mai mult decât o tânără sexy.

„Pe lângă posterior, mai există și un suflet

„Eu cred că este mai important ce fac eu în general sau, pe lângă posterior, mai există și un suflet, mai există și niște sentimente. Cred că aici m-au deranjat un pic, dar am învățat cumva să nu mai pun la suflet, să nu mă mai intereseze. Fiecare să mă strige cum îi face plăcere”, a spus Ana, potrivit libertatea.ro

Deși acum a mai slăbit, formele Anei Baniciu au rămas la fel de apetisante și tânăra se mândrește cu acest atuu al ei ori de câte ori are ocazia, postând pe rețelele de socializare poze car mai de care mai fierbinți.

O poți vedea pe Ana Baniciu în cele mai provocatoare ipostaze, în galleria foto de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter