Ana Baniciu, primele declarații despre nunta cu Edy Kovacs

De Unica.ro, pe

Ana Baniciu (28 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (72 de ani), formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Perechea s-a logodit în septembrie 2021.

Ana Baniciu, primele declarații despre nunta cu Edy Kovacs

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită 😂 Te iubesc, Edy! Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express) 😂”, a încheiat solista.

Recent, pentru Fanatik, Ana a vorbit despre nunta cu Edy. „Va urma și nunta, dar nu în viitorul apropiat. Vrem să avem o nuntă frumoasă, cu toți apropiații și cu toți oamenii pe care îi cunoaștem și care ne-au fost alături în general. Iar asta n-ar fi posibil acum, în perioada asta. Vrem să avem o nuntă relaxată, fără teste COVID, fără Poliție, dacă se poate. Așadar, în momentul în care se va termina și această pandemie, sperăm cât mai repede, veți primi și invitații la nunta noastră”, a mărturisit solista.

„Edy este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților mei. Chiar dacă am mai avut relații, am considerat că relațiile acelea erau trecătoare. Nu am vrut să îi dezamăgesc, prezentându-le niște oameni cu care eram cumva inconștient convinsă că relațiile nu se vor transforma în ceva serios. Tata mă întreba de ceva vreme când îi prezint pe cineva, dar i-am spus că, atunci când va veni momentul, îi voi prezenta un băiat care merită” a mai spus cântăreața.

„Am avut emoții la capitolul ăsta. Mamele sunt mai dezamăgite decât tine dacă nu iese bine treaba. (…) A venit Edy, a fost foarte frumos, s-au înțeles foarte bine. A fost un pic tensionat momentul, la început, pentru mine cel puțin, pentru că voiam să le văd fețele”, mai spunea Ana luna trecută.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Alina Eremia, declarații emoționante despre iubitul ei, Edi Barbu: „M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc”

Nicole Cherry, despre ultimele luni de sarcină: „Nu mai e așa ușor”

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

„A apărut în viața mea pentru că și-a dorit el foarte mult. Nu-l cunoșteam”, a povestit Ana. Solista și logodnicul ei s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. „Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, a mai spus artista la Antena Stars.

„Am ieșit la o masă și am stat lângă el. (…) Eu mă întorsesem dintr-o vacanță în Turcia. În ziua în care m-am întors, s-a activat COVID-ul din mine, eu plecând cu test… El tocmai ce avusese și ieșise din carantină și am zis că nu am pe cine să sun apropiat să vină să mă ia să fac un test. (…) Într-o oră a fost la ușă. M-a îngrijit foarte frumos. M-a văzut din start într-un moment greu al meu. Nu mă simțeam bine, arătam rău. Nu eram sexy deloc, credeți-mă!”, a mai povestit Ana.

„Am o relație foarte bună cu mama lui. Ne vedem de câte ori avem ocazia, ne simțim bine împreună, râdem, gătim, facem de toate. Am discutat deschis cu ei din prima secundă când ne-am întâlnit. A fost natural”, a încheiat.

Ana Baniciu a ajuns în atenția publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”. Crescută într-o familie de muzicieni, și-a dorit de mică să se remarce în plan artistic și a reușit, prin talent și muncă.

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori! Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui”.

„Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică! Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu… Încerc să nu stric nimic!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter