Fata Catincăi Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit Calina

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 februarie 2021, 12:58

Necazurile se țin lanț în familia Roman.

Anul 2021 a început cu probleme nu doar pentru Oana Roman, care a divorțat de Marius Elisei, pentru Mioara Roman, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce nu mai suporta amânare, dar și pentru fata vitregă a lui Petre Roman, Catinca.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Catinca Roman a ajuns la spital săptămâna trecută cu fata ei, Calina, în vârstă de 21 de ani, din cauza unei afecțiuni „moștenite” din familie, după cum a declarat recent sora vitregă a Oanei Roman.

Citeşte şi: Fata Catincăi Roman, Calina, „schimbată radical” după ce bucătăria i-a luat foc

„A făcut o colică biliară și a trebuit să mergem la privat, pentru că de alte spitale nu te poți apropia acum. A început cu migrenă, stare de greață. Nu e încă foarte în formă. Urmează tratament și regim. A venit asistenta acasă două zile ca să-i facă perfuzii. M-a moștenit pe mine. Vrem să mergem la un specialist zilele acestea, să vedem dacă e cazul să scoată bila. Am stat la ea o săptămână cât i-a fost rău”, a spus Catinca Roman, la Antena Stars.

Colica biliară, denumită popular „criza de fiere”, apare când o piatră biliară blochează drenarea bilei în intestinul subțire. Afecțiunea se manifestă printr-o durere violentă în partea dreaptă a abdomenului, ce poate iradia până în coloana vertrbrală, umăr sau omoplatul drept. Tratamentul colicii biliare constă în eliminarea vezicii biliare.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter