Catinca Roman vrea să se mute din România după pandemia de COVID-19

De Unica.ro, pe
Catinca Roman a transmis că a hotărât să părăsească România după ce se va încheia pandemia de COVID-19. Sora Oanei Roman a ales deja țara în care vrea să trăiască. 

Catinca Roman, în vârstă de 53 de ani, a luat o decizie radicală. După pandemie va părăsi definitiv România pentru a se muta în Spania. Acesta lucru se va întâmpla în doi sau trei ani. Acum, fata cea mare a Mioarei Roman are grijă de tatăl său, Iosif Zilahy.

„M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK”, a declarat Catinca, pentru Click!

Nu ar fi pentru prima oară când sora Oanei Roman va locui în altă țară. Aceasta a stat cinci ani în Franța, dar acum își dorește să locuiască într-o zonă cu o climă mai prietenoasă decât cea din România. În plus, aceasta este dispusă să se reorienteze și din punct de vedere profesional.

Citește și: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mesajul transmis de artistă

Mihaela Bilic: Cum ne revenim după excesele alimentare făcute de sărbători

De ce vrea Catinca Roman să se mute definitiv din România

„A fost o discuție cu cineva în care mi-am exprimat dorința de a pleca la un moment dat din România. Am zis că nu mi-aș dori să îmbătrânesc aici, ci într-o țară puțin mai caldă. Probabil în doi-trei ani. Oricum asta nu este o hotărâre care se ia de pe o zi pe alta, e un lucru care trebuie pregătit. Mi-aș dori să mă mut în Spania, trebuie să învăț limba.

Sunt pe calea de a mă reorienta profesional și indiferent de ce o să se întâmple, eu îmi doresc acest lucru. Am mai trăit în altă țară. Am stat cam 5 ani în Franța, știu cum e acolo. M-am gândit că odată cu vârsta o să conteze și acest lucru (n.r.: vremea)”, a dezvăluit vedeta la „Star News”, potrivit cancan.ro.

Unul dintre motivele din spatele deciziei Catincăi Roman este sistemul medical din România.

“Nu mai sunt la prima tinerețe, lucrurile trebuie gândite, trebuie să îmi pregătesc o reconvertire profesională. Nu știu dacă este o tristețe neapărat, este trist să văd ce se întâmplă la noi. Lucrurile nu mai evoluează. Sistemul medical e așa cum e, odată cu vârsta încep să apară mici probleme.

E țara mea, o iubesc, de asta am stat aici, dar simt că se bate pasul pe loc și îmi doresc ca cel puțin în ultima parte a vieții să stau liniștită și relaxată”, a mai spus Catinca Roman.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter