De ce afecțiune suferă fata Catincăi Roman, Călina

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 14:47

Creatoarea de modă Catinca Roman (54 de ani), fiica Mioarei Roman (81 de ani) și a primului ei soț, fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (86 de ani), a dezvăluit că fiica ei, Calina Nicole (22 de ani), suferă de colecist. Din această cauză, designerul a sunat în weekend la ambulanță.

De ce afecțiune suferă fata Catincăi Roman, Calina

„Calina suferă de colecist, e ereditar, și eu am avut aceste probleme. În momentul în care i se declanșează criza de colecist, face și atacuri de panică. (…) Este vorba de vezica biliară. Are stare de vomă, adică vomită de zece ori când o apucă criza, nu poate să bea nici apă. Au fost destul de dese crizele în ultima perioadă”, a declarat Catinca Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Am chemat ambulanța. Știu care este situația în acest moment, dar eram pregătită să aștept. (…) Fiind sâmbătă, am zis să încerc. Am sunat pe la 13:00 și mi-au zis că o să dureze. (…) Pe la 16:00 – 17:00, văzând că nu vine, m-am descurcat și am administrat tratament Calinei. În principiu, chemasem Salvarea ca s-o hidrateze, să-i pună o perfuzie, pentru că nu poate să bea apă. Nu poate să înghită nici măcar o pastilă. Trebuie totul intravenos”, a explicat designerul.

„A început să se simtă mai bine, moment în care m-am gândit, ca un cetățean responsabil, să sun și să anulez Salvarea, pentru că erau, cu siguranță, alte cazuri mult mai grave. Am sunat și centralista mi-a spus că mă pune în așteptare. Am stat pe linia de așteptare aproape o oră. (…) Am închis telefonul, ce era să fac”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Catinca Roman, victimă a violenței domestice și a abuzului psihologic

Fata Catincăi Roman, Calina, „schimbată radical” după ce bucătăria i-a luat foc

Catinca Roman, despre lupta cu COVID-19: „Am avut o stare de slăbiciune extremă”

„A venit salvarea la ora 21:30, dar asta nu a fost o problemă, problema a fost că doamna doctor de pe Salvare a făcut o întreagă tragedie că am chemat-o. Am încercat să-i explic frumos, imposibil de discutat, mi-a făcut capul atâta. Mi-a zis că ne batem joc…”, a mai spus Catinca Roman. În cele din urmă designerul ar fi depus plângere împotriva medicului de pe ambulanță.

Calina este fiica designerului din fosta relație cu dansatorul Petre Dumitrescu. Sarcina nu a fost planificată, însă cuplul a decis de comun acord să păstreze copilul. Catinca și Petre s-au despărțit când Calina avea doar 8 luni.

„De multe ori (n.red.: a încercat să lege relația dintre tată și fiică). Am abandonat lupta acum un an. În toți anii aceștia, am încercat să îi explic că, în momentul în care am hotărât să facem un copil, am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina. Ea a crescut și a înțeles foarte multe lucruri. Și-a dat seama că asta este situația și că nu o să aibă parte de sprijinul lui. De aceea am abandonat lupta”, mărturisea Catinca Roman anul trecut, în emisiunea „În oglindă”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter