O familie superbă! Andreea Esca pe covorul roşu cu soţul şi fetiţa

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:28

Andreea Esca a fost aseară la Festivalul Brazilor de Crăciun însoţită de soţul ei, Alexandre Eram şi fetiţa lor, Alexia. Uite cât de frumoşi sunt!
Andreea Esca are o familie superbă. Vedeta TV a fost aseară la Festivalul Brazilor de Crăciun însoţită de soţul ei, Alexandre Eram şi de fetiţa lor, Alexia, care e foarte frumoasă.
Andreea a arătat ca o divă într-o rochie roşie de seară cu aplicaţie brodată în partea de sus şi un decolteu foarte discret. Talia înaltă i-a venit foarte bine vedetei, iar culoarea se potriveşte cu tonul pielii ei.
Poze: Uite ce frumoasă e fetiţa Andreei Esca!
Alexandre Eram a fost şi el foarte elegant într-un costum negru, iar micuţa Alexia a purtat o rochiţă cu imprimeu floral potrivită vârstei sale.
andreea esca
Ajuns la cea de-a douăsprezecea ediţie, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit o tradiţie pentru Organizaţia Salvaţi Copiii şi pentru vedetele care aleg cele mai frumoase ţinute pentru covorul roşu.

Gala de aseară a fost prezentată de Andi Moisescu şi Andreea Raicu, licitaţia fiind întreruptă doar de momentele prezentate pro bono de Trio Zamfirescu, Cristian Gog şi Silviu Paşca.
Primele 11 ediţii ale festivalului au adus Organizaţiei Salvaţi Copiii nu mai puţin de 2.484.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter